11/03/2009

Comments about the so called “international” yoga day in Arad, Romania

I certainly hope that this is not all of the people that were there but maybe the spiral is more popular. Let's see.

So 5 people in total. But this is just one picture. But considering the abundance of pictures from Brasov I can only interpret the small number of photos is that there were very few people and they were ashamed to put up more. But that's just my theory.
But let's see the spiral.

In the second picture on the left we can see a man in an orange t-shirt with wavy hair and on the right a bald man and a blond woman in a green t-shirt in the center. These are our reference points. These people can be observed in the wider picture where we can see the whole spiral and we can estimate the center of the spiral is made up of 8 people, and we ad to this the number of people that can be seen in the bigger picture 15.
So let's give them the benefit of doubt. Lets double the number of people in the big picture. Even so we get 30 people. That's very few for a big city like Arad.  

4 comments:

 1. Nu realitatea este realitate, inventia unei zile internationale de catre o secta pentru ca asa le convine nu este in ordine. SO called se refera la asa numita internationalitate a zilei pentru ca ziua nu este recunoscut de nici una din organizatiile internationale de yoga, numai de catre secta Misa. E mai clar?

  ReplyDelete
 2. Si acum, ai avea vreo idee unde a-si putea gasi o astfel de organizatie?...In Arad, pentru ca sunt prinsa aici pentru o vreme.
  Mersi !

  ReplyDelete
 3. Daca vrei sa practici yoga neaparat (nu este deloc atat de eficient cum se promoveaza, tine asta bine in minet, venind de la cineva care a practicat intens 4 ani, dar nu numai parerea mea) mai bine cauta niste carti (sunt si pe net) si iti recomand un site cu informatii gratis si fara tendinte sectante (desi un pic de newagism) este site-ul http://www.yogajournal.com/
  Este doar in engleza, dar daca intelegi ce scriu eu aici in engleza vei intelege si pe acesta. Dau descrieri foarte precise, cu poze frumoase, deci recomand cu caldura. Dar daca pana acum nu a fost evident nu recomand in nici un caz o "organizatie". Eu personal nu mai cred in partea paranormala a practicii yoga sau filizofia respectiva, dar daca vrei poti sa citesti si despre astfel de lucruri (de exemplu Eliade) dar sa nu uiti nicodata ca o organizatie sau un guru care vrea sa-ti vanda cunostiintele lui este un escroc si sa nu dai bani la el/ei. Oricat de putin pare suma respectiva. Asta este avantajul erei informatiei toata informatia pe care o vrei o gasesti pe net, trebuie numai sa cauti.

  ReplyDelete