4/12/2011

Saving the world by meditating

The end of the world is near. Oh noes.
Here's a little comic to cheer you up.

Source

2 comments:

  1. Hey.

    Not sure what language to answer this in, so I'll just translate to have both versions here ^^ The Romanian version is longer, the English version is here to make the main idea clear to whatever international audience you might have.

    Due to the whole complication with exmisa.ro going down, becoming exmisa.org and nothing being editable for a long period of time, my username is still on exmisa. People have found out I was the author of the essay on MISA and violence and reacted, so whatever harm there was to be done has been already done. Good has come out of it, too, both on my own personal level and as far as writing about MISA is concerned. I've started a series of writings called "Nothing to Hide" about MISA now, which I allow anybody who wants to to copy-paste anywhere. (the latest part, about art, is dedicated to you as my first deviantArt watcher from Exmisa;) )

    You may post my username from deviantArt if you like.

    ///

    Salve.

    Nu-s sigura in ce limba sa raspund, ca blogul tau e semi-roman, semi-englez, asa ca traduc (destul de liber, de altfel) ca sa fie ambele versiuni aici :)

    Din cauza tevaturii cu hackerii si cu exmisa care a trecut de la .ro la .org si fiind downloadabila si needitabila o perioada lunga de timp, numele meu (sau mai exact, usernameul) e inca pe exmisa. S-a aflat ca sunt autoarea eseului cu MISA si violenta si mi-am primit castanele pe tema asta de la misani, deci deja nu mai conteaza sa nu se ia numele :P S-a terminat cu bine, si la nivel personal, cat si in ce priveste scrisul meu despre MISA. Initial n-aveam de gand decat sa las eseul acolo pt o vreme scurta, pana era preluat, dupa care sa-l fac nevazut, dar daca tot a iesit la iveala 'afilierea' mea, m-am apucat sa scriu mai multe. Si asa a aparut seria "Nothing to Hide", care e la liber pt copy-paste si dat nume. Ultima parte pe care am scris-o, legata de arta, descrie in mare parte initierea in arta data de revelion la sfarsitul lui 2009/2010. N-o mai am scrisa clar pe nicaieri si n-am folosit-o cu destul entuziasm ca sa mi-o amintesc prea clar, asa ca e doar aproximativa. Oricum, partea aia ti-e oarecum dedicata, ca esti prima (si singura) persoana misa sau exmisa care sa-mi dea watch pe deviantart :)

    Asa ca poti sa-mi dai username-ul daca vrei. Raul si binele au fost deja facute :)

    P.S. Aaah, ce ma enerveaza ca nu dai voie comentariilor anonime! M-am luptat cu blogspotul pana la exasperare sa pot posta comentariul asta. Vad ca n-accepta ID-ul de pe livejournal de nicio culoare si altele n-aveam...

    ReplyDelete
  2. Oh, sorry pentru lipsa opțiuni cu comentat anonim (era acolo mailul meu, la dreapta, comentariile sunt binevenite și acolo), dar deja am un troll pe celălat blog și cred că așa e mai corect, în cazul în care vreun simpatizant MISA se supără și începe să scrie comentarii ciudate.
    Modific acest post cu un link la seria ta și mersi pentru faptul că ai făcut public povestea ta și gândurile tale.

    ReplyDelete